Asiakkaamme kertovat

Tanja: Nyt loppuivat migreeni, rytmihäiriöt, rintarangan jumi ja käsien puutuminen!

Olen erittäin onnellinen siitä, että kuulin tuttavaltani Kiropraktiikkakeskus Innatesta. Hän kertoi käyttävänsä lastaan hoidossa kiropraktikolla ja silloin ajattelin, että jos lasta voidaan hoitaa kiropraktisesti, niin miksi ei minuakin.

Kärsiessäni jo vuosia sitten selän nikamasiirtymän ja skolioosin aiheuttamista ongelmista olin työterveydessä saanut käsityksen, ettei selkääni voi hoitaa kiropraktisesti. Olin siksi yrittänyt saada apua lähes kaikista mahdollisista paikoista; hierojilta, akupunktiosta, jäsenkorjaajalta ja lääkkeistä. Mikään näistä ei auttanut ja olin jo hyväksynyt kivun osaksi elämääni.  

Uskaltauduin kuitenkin laittamaan Innateen sähköpostia tilanteestani ja sainkin pian ajan ryhtikartoitukseen ja hoitoarvioon. Ryhdinkorjauksen aloitettuani en ole voinut kuin hämmästellä olotilaa, joka muuttui paremmaksi todella pian. Kädet eivät puutuneet yöllä, niska- ja hartiasäryt olivat poissa.

Liikunta, jota olen aina tykännyt harrastaa, alkoi jälleen tuntua nautinnolliselta – aikaisempien lihaskramppien ja tukalan olon sijaan. Rytmihäiriöt katosivat, jopa ”länkisääreni” alkoivat suoristua ja olo alkoi olla kuin nuorella tytöllä! Myös paino laski, kun elimistö alkoi toimia tehokkaammin. Terveysluennoilta sain myös hyviä lisävinkkejä ruokailuun.

Voin lämpimästi suositella Kiropraktiikkakeskus Innatea kaikille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan ja nauttia terveemmästä elämästä! 

Lisäksi Innatessa on välittävä tunnelma ja siellä on kiva käydä.

KIITOS Markku, Toni ja Sanna 🙂

Tanja 42 v.

Sami: Selkäkivut pitivät punkan pohjalla - mutta ei enää 🙂

Sami kärsi selkäkivuista jotka välillä pitivät häntä sängyn pohjalla. Sittemmin hän ajautui kiropraktikko Markku Turpeisen hoitoon vaimon perässä. Nyt selkäkivut eivät enää vaivaa, rauta nousee ja useita uusia harrastuksia on löytynyt.  ”Kyl mä kattosin, että paljon on sen ansiota että selkä pelaa”  – Sami – 

Tommi: Alaselkäkipu poissa ja elämä maistuu!

Tommin alaselkä oli aivan ”muusina”. Tämä johtui välilevyn pullistumasta, jonka tiimoilta hän aloitti hoidon Lahden Kiropraktiikkakeskus Innatella. Vähitellen kaikki kipu ja särkylääkkeet jäivät pois.

”Tulokset ovat olleet kyllä ilmiömäiset, täytyy suoraan sanoa. Markulle iso kiitos, että on hoitanut minut tällaiseen kuntoon ja elämä maistuu” – Tommi- 

Juha: Alaselkäkivut poissa,"Nykyään mennään rinta rottingilla"

Juha saapui Innatelle hoitoon tilanteessa, jossa leuka oli rinnassa ja pahat alaselkäkivut vaivasivat. ”Nykyään mennään rinta rottingilla, kiitos Markku ja Innate” – Juha- 

Brädi: Mies suoristuu, ryhti paranee ja keikkamatkoilla jaksaa

Brädi on tullut Markku Turpeisen hoitoon Kiropraktiikkakeskus Innatelle aluksi kiertymien ja ryhtivirheiden takia. Nyt olo on hyvä ja ryhti parantunut. Mies vain suoristuu, urheilusuoritukset on parantuneet ja keikkamatkoilla jaksaa 🙂

Riku: Niska-ja hartiakivut ja selän liikkuvuus

”Alunperin tulin hoitoon niska-hartiakipujen ja selän jäykkyyden takia. Hoidon myötä selän liikkuvuus on parantunut ja omaa liikunnallisuutta olen pystynyt ylläpitämään paremmin. Tämän myötä paino on tippunut parisen kymmentä kiloa.

Markun luennoilta olen saanut paljon ajateltavaa mitä laittaa suuhunsa ja miten elää terveellisemmin. Päänsäryt on kadonnut kokonaan ja sairauspoissalot tippuneet minimiin.” – Riku-

Kirsi: Apua ryhtiin, pään etukantoon ja jalkojen pituuseroon

Kirsin tullessa hoitoon ryhti oli huono, pää roikkui etukenossa, oli vaikea kulkea ja kipuja oli selässä. 
 
”Huomattavasti on parantunut ryhti, ja pystyn katsomaan maailmaa täältä suorasta, enkä enää etukenosta. Toinen jalka oli hieman lyhyempi toista, ja nyt sekin on saavuttanut toisen pituuden – nyt on todella varma olla, suosittelen”

Timppa: Välilevyn ongelmat

Rakennettuaan kaksi taloa, joutui Timppa maksamaan siitä ikävän hinnan. Hänen välilevynsä vaurioitui, mikä johti sairaalakierteeseen. 

Hoito ei auttanut. Lopulta sairaalan fysikaaliselta neuvottiin ”meeppäs jutteleen Kiropraktikko Turpeisen Markun kanssa”. 

”Olin aivan korkkiruuvina kävelykeppi kädessä. Nyt kiitos paljon Markulle, ei muuta kuin tänne vaan!”. – Timppa 68 v, Lahti.

Jukka: Selkäkivut ja kiropraktiikka

Selkäkivuista kärsinyt Jukka hakeutui noin kymmenen vuotta sitten kiropraktikko Markku Turpeisen hoitoon.

”Hakeuduin hoitoon selkävaivojen takia. Markulta olen saanut avun, tokkopa pystyisin työtäni jatkamaan ilman Markkua -suosittelen kaikille!”

Hanne: Vaikeisiin kroonisiin selkäkipuihin apua

Kolme vuotta kestäneet pahat selkäkivut piinasivat Hannea. Elämä oli sekaisin, eikä mistään hoitokeinoista ollut apua. Vihdoin kiropraktiikka on tarjonnut avun, ja uusi elämä on voinut alkaa

”Suosittelen kiropraktiikkaa kaikille. Kiropraktikko voi hoitaa myös ”toivottomaksi” sanottua selkäpotilasta”

-Hanne-

Ville: Kiropraktiikasta apua niska-ja pääkipuihin, nukkumiseen sekä selkäkipuihin

Brasilian jujutsua harrastava Ville kärsi ikävistä niska-ja pääkivuista. Nukkuminen kävi hankalaksi ja myös selkäkivut vaivasivat. 

”Markun hoidosta on apua niska – ja pääkipuun, nukkumiseen sekä selkävaivoihin. Suosittelen kaikkia käymään säännöllisesti hoidossa ja ylläpitämään omaa terveyttään”.

Ville Saari

Pirkko: Olkapää- ja niskakivuista eroon

Verensokerit ojennukseen sekä eroon olkapää- ja niskakivuista

Löysimme Innaten mieheni kanssa, kun hän liukastui talvella selkänsä satuttaen ja pyysi minua etsimään netistä kiropraktikon.

Kun hän lähti ensimmäisen kerran Innateen pyysin häntä varaamaan ajan minullekin, mikäli paikka olisi hänen mielestään ”ok”. Olin nimittäin kärsinyt monen vuoden ajan jäätyneen olkapään aiheuttamasta kovasta kivusta. Myös niskakipu oli ollut jo vuosien ajan melkoinen ja haitannut nukkumista. Lisäksi olin sairastanut 1-tyypin diabetesta 48 vuotta.

Kun mieheni palasi kotiin, kertoi hän varanneensa minulle ajan, koska miehen sanoin: ”Innate on enemmän kuin kiropraktiikkaa”. Hänellä kipu selässä helpotti ensimmäisellä kerralla.

Kun sitten näin itsestäni otetut ryhtikuvat näin selvästi miten ”vinksin vonksin” olin. Kuin korkkiruuvi. Jo selvisi miksi niskaan ja olkapäähän sattui. Aloitettuani ryhdinkorjaushoidot kävimme myös luennoilla, joilla ymmärsin ryhdin, ravinnon ja mielen merkityksen terveyteen. Luennoilla ymmärsin myös miten väärin olin syönyt koko ikäni. Muutin ruokailuani siirtymällä hiilihydraateissa hitaasti imeytyviin sekä jättämällä vilja- ja maitotuotteet pois. Lisäsin myös hyvien proteiinien määrää. 

Ravintomuutoksilla olen pystynyt vähentämään pistettäviä insuliiniannoksia. Ateriainsuliinia otan vain jos syön poikkeuksellisesti nopeita hiilareita. Verenpainelääkettä olin käyttänyt 30 vuotta. Lopetin sen käytön vuosi sitten. Verenpaineeni on normaali.

Nyt niskani on kivuton ja jäätynyt olkapää sulanut pelikuntoon. Myös kipu  olkapäästä on kadonnut. On ihanaa herätä aamulla hyvin nukutun yön jälkeen ja aloittaa päivän työt kun olo on hyvä. Myös lapsemme ja lapsenlapsemme ovat Markun hoidossa. Heidän kanssaan on mukavaa jutella hyvistä kokemuksista, joita me kaikki olemme Markun hoidossa saaneet.

Ihanaa että löysimme Innaten. 

Olemme saaneet terveyden lottovoiton!

Tuomas: Kehonrakentaja ja voimailija

”Lajissani kroppa joutuu koville, kun lihaksistoa kuormitetaan kerta toisensa jälkeen kovemmin, jotta lihaskehitystä saataisiin aikaan. 

Harjoittelulla, ruokavaliolla ja levolla saa tuloksia aikaan, mutta kehonhuolto jää monilla liian vähäiseksi. Itse menin Markun puheille halutessani varmistaa, että myös rankani toiminta on optimaalista ja liikkuvuus normaali.

Vaikka olen aina panostanut kehonhuoltoon, ovat Markun hoidot olleet todistettavasti tehokkaita: hieronnan tarve on vähentynyt huomattavasti, liikkuvuus on parantunut ja ajoittain vihoitellut alaselän kipukin on saatu hallintaan!”

Pirkko: Loppu uskomattomille kivuille ja migreenille

Minulla on ollut selkä- ja päänsärkyä lapsesta asti. Sen jälkeen vaivat ja kivut lisääntyivät pikku hiljaa jääden osaksi elämää. Olen tehnyt aina seisoma- ja nostotyötä. Jouluna 2009 selkä tuli töissä niin kipeäksi, että hengittäminenkin sattui. Siitä alkoivat aivan sanoinkuvaamattomat kivut molemmissa lonkissa sekä ylä- ja alaselässä, myös vasen käteni puutui. En saanut apua lääkärikäynneistä enkä lääkkeistä, tulin vain entistä kipeämmäksi. En pystynyt juuri enää kävelemään, istuminen ja ylös nouseminen oli hankalaa, kumartua ei voinut ollenkaan, nukkumaan pystyin pieniä hetkiä kerrallaan usean särkylääkkeen avulla. Olin aivan epätoivoinen: ”Mitä tehdä?”.

Sitten hierojani kertoi kiropraktiikasta ja suositteli Markkua. Aivan ensimmäisistä hoitokerroista lähtien kipuni ovat helpottaneet ja liikkuvuus kehossa parantunut. En syö enää yhtään särkylääkkeitä, migreenistä ei ole kuin muisto jäljellä, juoksen 5-10 km lenkkejä eivätkä päivän työt tai tapahtumat enää kuluta kehoa. Olen saanut myös paljon tietoa ravinnosta ja positiivisesta ajattelusta.

Suosittelen kiropraktiikkaa kaikille. Säännöllinen hoito, sekä oma panostus terveyteen tuo varmasti paremman elämän. Kyse on vain pienistä valinnoista päivittäin omaksi ja läheisten parhaaksi. Koko perheeni käy nykyään säännöllisesti hoidossa ja olemme kaikki saaneet siitä paljoa apua. Nyt voimme keskittyä elämään eikä tarvitse kuluttaa energiaa sairastamiseen tai kipuihin.

Mika: "Mies nelkytviis – ajattele hyvinvointiis"

Asiakas tää,
ongelmana olkapää,
muut konstit kokeiltu,
jatkuvasti kipuiltu.

Toivon pilkahduksena
kiropraktiikka
– tuloksena
hyvinvoinnin taktiikka.

Kipu poissa
nyt liikkuva meno raajoissa.
Selkärangan suoruudessa
pärjää kuin nuoruudessa.

Hoitoprosessi jatkuva on,
mutta olo myös vaivaton.

Nina: Kiropraktiikka ja ryhdinkorjaus ovat tuoneet elämäni takaisin

Olin viiden vuoden ajan juossut lääkäriltä toiselle, ollut kuntoutuksessa, käynyt osteopaatit, akupunktiot ym. mitä vain on suositeltu – hermojuuripuudutuksiakin on tehty kaksi, apua niistä en saanut.

Kun minulle suositeltiin kiropraktikko Markku Turpeisella hoitoon tulemista päätin kokeilla vielä sitä – ja vihdoin apu löytyi!

Järkyttävät kivut ovat poistuneet ja kipulääkkeiden syöminen on jäänyt.

Nyt ymmärrän, miksi selkäni on rappeutunut ja miten sitä tulisi hoitaa. Kipu on kadonnut täysin – ISO KIITOS siitä…

Minulle kiropraktiikka ja ryhdinkorjaus ovat tuoneet elämäni takaisin.

Suosittelen kiropraktiikkaa kaikille ja ennen kaikkea lääkäreille, jotta nämä lähettäisivät potilaat kiropraktikolle ennen kuin määräävät vahvoja särkylääkkeitä ja leikkauksia.

Nina Laitinen

Mauri: Suosittelen kiropraktiikkaa KAIKILLE!

Sain suosituksen tulla kiropraktikko Markku Turpeisen hoitoon lääkäriltä ollessani valmistautumassa selkäleikkaukseen. Tullessani ensimmäistä kertaa hoitoon olin  aika ”jumissa” – johtuen alaselän ja niskanseudun välilevyjen rappeumista (meniköhän termi oikein) sekä skolioosista.

Nyt olen saanut oikeanlaista apua, välttynyt selkäleikkaukselta ja työssäkäyntikin on ollut ongelmatonta. Olen suositellut Innate-praktiikkaa muillekin ”vaivaisille” ja osa heistä onkin vakioasiakkaina.

Myös tyttäreni – siis koko perheeni – käy täällä hoidossa ja tuloksia hänenkin kohdallaan on saavutettu.

Suosittelen kiropraktiikkaa KAIKILLE!

Perusteluin sanoisin, että kiropraktiikalla voidaan ennalta ehkäistä:

– ryhtivikojen aiheuttamia lukuisia seurauksia (oma kokemus)
– jo kasvuvaiheessa syntyviä kehon virheasentoja ja särkyjä (voi kun olisikin ollut lapsena ”oma kokemus”)
– kirurgisia toimenpiteitä (oma kokemus)
sekä korjata, lieventää, parantaa, helpottaa oloa ja terveyttä.

Mauri Turunen

Jan Latvala, Pelicans

Jan Latvala on pelannut kautta aikojen ylivoimaisesti eniten SM-liiga-otteluja. Aktiiviuransa viimeisen kymmenen vuoden aikana hän kävi joka viikko Kiropraktiikkakeskus Innatessa hoidettavana. Jan toteaa: ”Kun selkäranka ja hermosto toimii, niin jaksaa enemmän.”

Tommi Paakkolanvaara, jääkiekkoilija

”Olin ollut suurimman osan edellisestä kaudesta sivussa selkävaivojen takia. Sen jälkeen kun aloin käydä säännöllisesti Markulla kiropraktisessa hoidossa, en ole ollut poissa yhtään peliä selkävaivojen vuoksi.”

Antti Tyrväinen, jääkiekkoilija

”Käyn kiropraktikolla, koska haluan pysyä terveenä ja pitää suorituskykyni mahdollisimman hyvänä. ”

Junior Mesquita

”Murilla” on mustavyö BJJ:ssä (brasilialainen ju-jitsu) ja judossa. Hän on Barreto Lahden päävalmentaja ja treenannut kamppailulajeja 8-vuotiaasta lähtien. Muri kertoo seuraavaa: 

”I arrived to Finland in 2009, with a goal to develop a work as a coach, once I felt that my athlete career was gone because of an injury on my neck, and I definitely lost my motivation to compete in a high level. But after I met Markku, and finally the chiropractic, in the first consult, I felt a enormous change in my life, I recovered all my lost movements from neck, but the most amazing thing was how much I developed my skills with the treatment, improved my mobility and recovered my self confidence to compete again. It´s unbelievable how chiropractic changed my life! THANKS MARKKU AND THANKS CHIROPRACTIC!”

Sama suomeksi: ”Saavuin Suomeen vuonna 2009, tavoitteenani BJJ-valmentajan ura, koska tunsin kilpaurheilu-urani olevan niskavammasta johtuen ohi. Tutustuttuani Markkuun ja kiropraktiikkaan koin kuitenkin valtavan muutoksen elämässäni: jo ensimmäisellä hoitokerralla niskan liikeradat palautuivat. Uskomattominta oli kuitenkin hoidon vaikutus taitoihini urheilijana. Kehityin nopeammin, koska liikeratani paranivat ja itseluottamukseni kilpailijana palasi. On uskomatonta, kuinka kiropraktiikka on muuttanut elämääni! KIITOS MARKKU JA KIITOS KIROPRAKTIIKKA!”